Nieuws

Dit jaar organiseren we opnieuw zomerkampen voor kinderen vanaf 10 jaar waar we naast een speelkamp ook de vaardigheid van het blind leren typen aanbieden.

Ook dit jaar zijn onze kampen aangepast aan de Coronamaatregelen zodat onze kinderen op een veilige manier plezier kunnen maken.

Vorig jaar was het alvast een succes: elk kind behaalde zijn/haar Typ10 diploma en had de vaardigheid van het blind typen onder de knie na een onvergetelijke zomerweek vol leuke spelletjes en activiteiten!

Ook dit jaar vindt er een Typ10 zomerkamp plaats in Hasselt van 12 juli tot en met 16 juli 2021 en wordt het, op vraag van de ouders, ook opengesteld voor de kinderen woonachtig in een straal van +/- 20 kilometer rond Hasselt.

Ouders kunnen naar onze website gaan voor meer info (https://www.typ10.be/nl/zomerkamp) of hun kinderen inschrijven via onze Partner High Five https://www.high-five.be/kampen/2112.

Onze informatie is ook terug te vinden op Uit in Hasselt, #jeugdaanbodhasselt en Uit in Vlaanderen.

Vanaf dit jaar komt ons kaFlyer zomerkampen Hasselt 2021mp ook in aanmerking voor een fiscaal attest voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Nieuws